Antwerpse Staal Services is in 1991 opgericht door Dhr. John de Jong.

Door het Hollandse koopmanschap van John te combineren met onze karakteristieke, persoonlijke aanpak groeide ASS uit tot een vaste waarde in de Europese staalwereld. Doordat Jim de Jong in 2004 als volgende generatie in het bedrijf stapte, is het duidelijk dat ASS van plan is om ook in de toekomst verder te ontwikkelen, om zodoende een vooraanstaande rol te blijven spelen op de staalmarkt.

Daarbij blijven de pijlers die van ASS een succesverhaal hebben gemaakt actueel:

1          Zet je maximaal in voor de klant

2          Zorg voor ruim voldoende voorraad, lever snel

3          Doe wat je belooft en beloof wat je doet

Het is interessant dat deze drie vuistregels ook nu in onze totaal andere wereld nog steeds dezelfde waarde hebben. U wilt als klant immers een leverancier die voor u klaar staat en die de oplossing heeft voor uw vraag? De familie de Jong en hun medewerkers zijn u graag en professioneel van dienst.

De mensen van ‘ASS’ staan voor u klaar

U zoekt staalplaten voor een goede prijs en wilt snel en professioneel geholpen worden.

Als u ons belt of mailt, krijgt u direct antwoord. Persoonlijk contact met onze klanten staat hoog op onze lijst. Wanneer u wilt weten of en wanneer wij de gevraagde kwaliteit en hoeveelheid staalplaten kunnen leveren en voor welke prijs, dan handelen onze salesmensen dat direct voor u af.

32.000 m2 overdekte opslag van staalplaten voor machine-, scheepsbouw en constructie

En met onze enorme, volledig inpandig opgeslagen, voorraad staalplaten (32.000 m2) in diverse maten en kwaliteiten is de kans groot dat wij u direct kunnen beleveren.

Nadat u ons de opdracht heeft gegeven, voert ons compacte en goed op de klant en elkaar ingespeelde team uw opdracht nauwgezet uit: de order wordt gereed gemaakt en – indien gewenst gestraald en geconserveerd – door onze eigen vrachtwagenvloot bij u afgeleverd. Zo werkt ASS.                                ….

Voorraadhoudend en ontzorgend

Voor diverse klanten houden wij ‘eigen voorraad’ op afroep beschikbaar, of leveren op basis van projectplanning. Wij verzorgen de leveringen en vullen de voorraden tijdig aan. Zo besparen onze klanten tijd en kosten en kunnen zij zich focussen op hun werk.

Extra services van Antwerpse Staal Services: Stralen, verven, snijden

Het woord services zit in onze bedrijfsnaam verweven en zegt veel over onze klantgerichte houding en opstelling. Tegelijk geven we dat woord extra lading door onze klanten verder te ontzorgen met:

• Stralen, vervenen spuiten

Het is al even benoemd maar we willen niet onvermeld laten dat Antwerpse Staal Services een eigen conserveerstraat heeft voor het stralen en conserveren van staalplaten. Voor vele relaties is het een uitkomst dat de staalplaten gestraald en voorzien van primer, worden aangeleverd.

• Holland profiel

Voor vele relaties is het wel zo prettig wanneer zij hun complete bestelling bij ons kunnen plaatsen en daarom leveren wij desgewenst ook diverse maten Holland profiel en houden deze op voorraad.

• Staalplaten delen

Puur als service en op speciaal verzoek van enkele relaties, die hun staalplaten in gedeeld formaat aangeleverd willen hebben, installeerden wij een snijmachine in een van onze loodsen waarmee wij staalplaten op maat snijden. Voor reguliere snijwerkzaamheden verwijzen wij u graag door naar gespecialiseerde snijbedrijven.

De heer John de Jong ASS

De heer John de Jong ASS